Boeddha
Explore Villa Farang

Vervoer

In circa 10 uur vliegt u van Amsterdam naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. U stapt in Bangkok eenvoudig op een binnenlandse vlucht. Na iets minder dan een uur vliegen landt u op Chiang Mai International Airport. Vanaf daar is het 15 minuten rijden naar de Villa. U kunt ook per luxe VIP-bus (8 tot 10 uur) of per nachttrein (12 tot 13 uur) naar Chiang Mai afreizen. Een langere zit, maar u bent goedkoper uit. Per bus heeft u de gelegenheid om alvast te genieten van de Thaise binnenlanden.

Lokaal kunt u zich eenvoudig vervoeren met de twee scooters van Villa Farang. Deze zijn gratis te gebruiken tijdens uw verblijf. Binnen 20 minuten bent u daarmee in het centrum van Chiang Mai.

U verblijf in Thailand is niet compleet zonder in een Tuk Tuk te hebben gezeten. Onderhandel goed over de prijs en geniet van een unieke, redelijk comfortabele rit. Ook goed te gebruiken is de Songtaew, een pick-up met bankjes achterin. U deelt deze vaak met andere reizigers. Voor langere afstanden kunt u een auto huren. Als u zelf wilt rijden in Thailand, is een internationaal rijbewijs nodig. Deze kunt u aanschaffen bij de ANWB.

Nu reserveren
Deze website is gemaakt door: Trigg'r Webdesign